Inte så mycket träning men än mer tacksamhet.

Än lyser fysisk aktivitet med sin frånvaro för min del. Jag är fortfarande förkyld och anser mig inte alls vara redo för att träna. Jag väntar ut snoret ett tag till, vill känna mig på den säkra sidan innan jag påbörjar något. Känns klokt! I alla fall just nu, igår var det annat nämligen, då svor jag en lång ramsa över den förbannade förkylningen som vägrar släppa taget. Nu vet ni hur det ligger till, men det var nämligen inte det fokuset skulle ligga på här och nu.

Fokuset skulle istället riktas mot min blogg. Något jag tidigare skrivit faktiskt men som jag bör nämna igen. Tacksamheten är oändlig. Ibland, framför allt sådana här gånger väcks jag till liv och inser att jag är så himla glad över att jag började skriva för några antal år sedan. Bloggen har fört med sig riktigt fina grejer och människor. Vänner för livet till och med.

Igår damp det ner ett paket i brevlådan, bara det blev jag superglad glad över. Paket! Till mig? Jag hade inte beställt något. Kuvertet var utsmyckat på bästa sätt, på ett sätt som passade mig. Så fint! Innehållet var än mer underbart. Ett kort fyllt med vackra ord som jag faktiskt tänker behålla för mig själv, men som fick mig att bli riktigt berörd. På riktigt. Avsändaren, hon kan hon. Tillsammans med kortet låg det ett par Rollo-kolor. Sådana som jag älskar. Mina favoriter.

IMG_7602FullSizeRender

Ibland vet jag inte vad jag gjort för att förtjäna detta. Men en sak vet jag säkert, hade jag inte börjat blogga hade jag aldrig mött denna underbara kvinna. En person som jag pratar med några gånger varje vecka. Ibland flera gånger per dag. Är det inte bara peppande små ord är det milslånga mail eller sms vi skickar till varandra. Jag älskar det! Så fantastiskt. Tack! Detta kommer jag aldrig glömma. ♥

/ M A R I

16 tankar på “Inte så mycket träning men än mer tacksamhet.

    • Eller hur, ler brett när jag ser kortet på kylskåpet varje dag 🙂
      Mm, så är det. Det är jag tacksam över! Snart får jag ju träffa dig också 🙂 kramar

Lämna en kommentar