Ett äventyr är bokat.

Det tillhör inte direkt vanligheterna att en sitter och scrollar motionslopp på nätet en förmiddag för att därefter slänga iväg ett meddelande på Facebook om eventuellt sällskap, i form av en bloggkollega och sedan närmare 20-tiden samma dag både bokat boende och fyllt i en anmälan till ett kommande lopp. Hmm..när jag tänker efter, så har det nog aldrig hänt faktiskt.. 

Att sällskapet sedan blev större är bara till en fördel. Desto roligare blir det.

Men vilka åker jag med då? Ja, här kommer det. Förmodligen än mer ovanligt än det ovan, jag ska bo och springa tillsammans med tre tjejer jag aldrig träffat. Men som jag trots det har stenkoll på. Det här med bloggar alltså, jag har mycket att tacka min för. Ren och skär jäkla lycka är det..

Med detta skrivet kan jag meddela att jag ska springa halvmaraton i Sälen. Bagheera Fjällmaraton närmare bestämt! 

[youtube]https://youtu.be/HJ1VDNFjmyI[/youtube]

 

Säger som en av tjejerna sa igår, – Jag bara älskar människor som är PÅ sådana här saker och utbrister ”Vi kör”.
Det här kommer bli grymt!

Vilka det är jag kommer springer med, det får ni reda på vid ett senare tillfälle. Nyfiken?

/ M A R I

16 tankar på “Ett äventyr är bokat.

Lämna en kommentar