Tagit upp fotbollen.

Som bekant har ni säkert läst eller på annat sätt fått koll på att jag spelat fotboll i många år. Som yngre levde jag för fotbollen, det var liksom det mitt liv kretsade kring. Var jag inte utomhus och spelade så satt jag någonstans och drömde mig bort om en karriär som fotbollsproffs. Det var också fotbollen som fick mig att lära känna underbara människor, det var den som fick mig låta bli alla vilda ungdomsfester som så många gånger spårade ur helt. Ja, som sagt… jag levde för fotbollen. Det fanns ingenting annat..

När jag sedan flyttade till Stockholm 2007 lade jag skorna på hyllan och sedan dess har det fått vara så. Otroligt synd när jag tänker tillbaka, för jag har i ärlighetens namn saknat det. Framför allt den där lagkänslan som en får. Nog om det det babblandet, – som rubriken lyder. Jag har tagit upp fotbollen igen. 

I måndags var första träningen på flera flera år. Självklart skulle jag pricka in lagets fysträning det första jag gör… Men en ska väl sättas på prov på en gång antar jag. Kul men tufft var det i alla fall! Så här såg passet ut:

Uppvärmning: 
Jogg samt droppboll.

50 sek upphopp
10 sek vila
30 sek upphopp
10 sek vila
15 sek upphopp

50 sekunder armhävningar
10 sek vila
30 sek armhävningar
10 sek vila
15 sek armhävningar

50 sek burpees
10 sek vila
30 sek burpees
10 sek vila
15 sek burpees

50 sek situps
10 sek vila
30 sek situps
10 sek vila
15 sek situps

50 sek plankan
10 sek vila
30 sek plankan
10 sek vila
15 sek plankan

50 sek utfallshopp
10 sek vila
30 sek utfallshopp
10 sek vila
15 sek utfallshopp

50 sek klättrande jägarsits
10 sek vila
30 sek klättrande jägarsits
10 sek vila
15 sek klättrande jägarsits

+ 30 min spel med boll efter detta. Mina ben bar mig knappt och träningsvärken ska vi inte tala om. Sådär-härligt-att-jag-knappt-kan-sätta-mig-ner-på-toaletten-träningsvärk… Jippi!!

2014-08-30 160 AHittade ingen passade bild, så denna får funka.. 

Ha en fin onsdag.

/ M A R I

Lämna en kommentar