En helg i Stockholm.

Det blev inte alls som det var tänkt från början, men en helg i Stocholm blev det trots allt. Helgen blev bra ändå. Det blir lite vad man gör det till, eller hur? Det handlar om inställning. Jag hade kunnat välja att sura ihop och tycka helgen skulle bli tråkig. Men sjukdom och tågstrul kan ingen rå över. Det var bara att tänka om…

Det slutade med att jag fick egentid i Stockholm, på hotell. Hur lyxigt som helst ju. Jag åt god mat, drack gott i baren och umgicks med en vän en kort stund. Jag har strosat på stan, kollat inredning, för snart är det faktiskt dags att börja inreda. Men hur ska jag kunna bestämma mig? Det finns så otroligt mycket fint.. Jag har också legat på hotellrummet, ätit middag och godis i sängen med melodifestivalen på tv:n, sovit, njutit av hotellfrukost. Ja, vilken helg hörrni. Sådant här behövs ibland, trots att det från början var tänkt att göra annat…

SthlmSthlm2 Sthlm3 lamporSthlm1 Sthlm7 Sthlm6
Ingen träning på några dagar, vilket har varit skönt. Kroppen har behövt vila. Tycker att dagarna går att fylla till bredden ändå. Jag har däremot dragit på mig mig något kli i halsen, tyvärr! Så det får bli vila ett tag till. Hur mår ni? Haft en fin helg?

/ M A R I

Lämna en kommentar