Distanslöpning en lördag.

Igår nämnde jag att löpningen börjar landa på rätt plats igen, den där rätta känslan infinner sig där den ska och framför allt distanspassen som jag har velat komma tillbaka till har börjat kännas bättre. Kroppen är med på det. Känslan, den är härlig. Vill du läsa mera om ”känsla” förresten, då tycker jag du ska klicka dig in till Frida och läsa om den där känslan som faktiskt träningen ger

Men för att gå tillbaka till min löpning. I lördags var jag beredd att ge kroppen ett distanspass. Ingen press och inga krav på hur långt det skulle bli fanns, men jag ville ändå försöka nöta några fler kilometer än vad som blivit den senaste tiden. Då pratar vi mellan 5-8 kilometer. Det visade sig bli riktigt bra.. 

Jag njöt hela vägen och de 12 kilometer jag skrapade ihop blev ett bevis på att jag faktiskt är tillbaka. På riktigt. Kroppen svarar på det sättet jag vill och det känns framför allt, väldigt bra. Nysnö och oplogade vägar bjöd rundan på också. Vaderna fick jobba hårt och det kändes i söndags kan jag säga, men det var det allt värt. Detta älskar jag…. bara så ni vet. 

IMG_5147Hjärta

Lördagen fortsatte sedan med god mat, lördagsgodis och familjehäng hos ena systern.
Vilken megamega bra lördag det blev. Succé skulle jag säga.. ♥

/ M A R I

2 tankar på “Distanslöpning en lördag.

    • Tack snälla! Det ÄR jobbigare när det är kallare/vinter, helt klart. Men termometern visade milda 2 plusgrader i lördags, så det var perfekt. Men annars är de lite mer varmare årstiderna så mkt härligare att springa under, framför allt distanspassen. Kramar

Lämna en kommentar