Vitaminboost.

Ett nytt år har tagit vid. Några veckor har gått. Du har börjat jobba och eventuella barn har börjat skola/förskola igen efter en tids ledighet. Det är då den brukar komma som ett brev på posten, – Den där förkylningen! Har den greppat sig fast så finns det inte så mycket att göra, bara vila och servera kroppen massa fina vitaminer.

Jag personligen brukar försöka vara steget före, hela tiden. I alla fall när det gäller vitaminer. Framför allt i dessa tider, då kroppen behöver dom som mest. Den här juicen/smoothien brukar jag mixa ihop titt och tätt. Riktigt god!

Ett gott tips.

vitaminer

Mixa kiwi, ingefära, banan och apelsin. Drick och njut!

Har du klarat dig från alla baciller så här i början på året?

/ M A R I

6 tankar på “Vitaminboost.

 1. Hej!
  Åh ja , allt va bra med träning o allt igen BAM så slog förkylningen till i måndags. Suck! Det svåra tycker jag är att när man kommer ur rutinerna så förlorar man en del (för mig en hel del) av motivationen. Svårt att komma tebax tycker jag. Fastän jag älskar att träna. Tips på de?

  Ska helt klart testa din ”drink”

  • Nej, stackare! Den liksom förvarnar sällan. Typiskt!
   Den där känslan är väldigt irriterande, när en byggt upp något och så raseras mkt när en blir sjuk. Men jag tror, när du efter sjukdom ska komma ”tillbaka”, skynda långsamt. Träna bara det du tycker är riktigt kul. Inga måsten och krav. Be en vän peppa dig och kanske att du tränar tillsammans med någon. För att få upp motivationen igen. Kroppen brukar vara tillbaka rätt snabbt, bara en lyssnar och gör därefter. Viktigt också, att du låter dig bli helt frisk innan du börjar träna hårt igen. Hoppas du snart är frisk! kramar och kul att du kikade in 🙂

 2. Jag brukar också proppa mig med vitaminer – favoritjuicen är apelsin, morot och ingefära 🙂 Annars är zink väldigt bra, även coldzyme som jag hållt mig frisk med många gånger när bacillerna hägrat runtomkring mig!

  • Mm, det där med att proppa kroppen med massa vitaminer tror jag stenhårt på 🙂 Åh, det lät gott. Ska testa 🙂 Tack för tips!
   Coldzyme har jag hört många prata om, så den funkar verkligen? Får nog köpa en så jag har 🙂 kraaam

Lämna en kommentar