Helgens aktiviteter.

Jag verkligen älskar helger som är oplanerade och istället rymmer möjligheter till en massa härlig rörelse. Med det sagt menar jag inte att de helger som är planerade inte alls rymmer sådant, men ni vet, de där helgerna när en kan planera in de där långa stunderna då ingen stress behöver vara med eller när helgen helt och hållet kan kantas av träning. Sådant älskar jag.

Den här helgen har varit likt en sådan. Två pass igår och ett idag. Ingen stress och vetskap om att jag ska vara någon annanstans vid ett annat klockslag. Löppass och gym igår och ett morgonpass i löparskorna idag. Tre kvalitativa pass med en massa energi, sådant gillas.

Löppass 1. Strålande sol och stundtals bitande kyla på kinderna. Men riktigt fint. Jag inser sådana här gånger varför jag faktiskt älskar den där löpningen.

Gympass. Ett nästintill tomt gym, gaaaah så fantastiskt. Jag kunde koncentrera mig på det jag skulle göra och använda de redskap jag ville. Ett tungt ryggpass som till största delen bestod av marklyft. Men också latsdrag, stående rodd och sittande kabelrodd.

Löppass 2. Dagens runda blev om än lite mildare men den där solen syntes inte till. Tyvärr! Benen pinnade på och söndagen började på bästa sätt. Dagen fortsätter med lunch tillsammans med vännen Elin, påfyllning av fransar och sedan middag hos ena systern. Toppensöndag!

IMG_4844 FullSizeRender (12)IMG_4836

Har ni tränat i helgen?
Hoppas ni får en fin söndag ♥

/ M A R I

4 tankar på “Helgens aktiviteter.

  1. Åh vilken fin helg! Och vilket väder 🙂
    Jag har också haft en bra träningshelg. Tränade ett svettigt styrkepass i fredagskväll och ett lugnare stabilitetspass i lördags förmiddag. Sen har jag vilat. Underbart!

Lämna en kommentar