Den där jäkligt jobbiga kalendern.

Fyra dagar kvar till julafton och det innebär också fyra dagar kvar på julkalendern. Ja ni vet, Den där jäkligt jobbiga som Sara födde idén till. Rolig grej tycker jag! Och jag kommer sakna det lite, haha, låter märkligt kanske. Men det har varit kul att få sätta fantasin till och stoppat in en massa variation. Ibland sämre än andra dagar. Kanske att jag fortsätter med något liknande efter julafton…vi får se. 

Vad tycker ni då, ni som också hängt med? Kul va? Det tycker jag!

Sist jag skrev här var det Lucka 16 som var på intåg, och vad gjorde jag då? Kolla nedan, samt ta del av de resterande dagarna:

Lucka 16. 16+16 = 32. Det är detsamma som vägen visar i kilometer ut till vår stuga. Det fick symbolisera den dagen. För löpningen som skedde längst landsvägar hade inte alls något med siffran 16 att göra.

Lucka 17. Det blev en välförtjänt vilodag här. Men, avverkade 17 min stretch på kvällen. 17 (sjutton) så skönt det var. haha.

Lucka 18. I fredags blev det dags för intervaller, i backe. 18 stycken. Tufft som ja jag vet inte vad, det hade regnat och blivit ishalka på vägarna. Men jag gjorde det. Det är det viktigaste.

Lucka 19. Löpning, ja det blir mycket av den varan just nu. Men jag gillart. Jag lägger dock in styrka så ofta jag bara kan, ofta efter passen. Så igår blev det löpning, cirka 5 km för att sedan köra styrka hemma. Allt med repetitioner i siffran 19, x 3 varv. Armhävningar, benböj, stående rodd med gummiband,, situps, russian twist och plankan.

FullSizeRender (6) FullSizeRender (5)

Hoppas ni får en fin söndag. Är ni klara med alla julbestyr? 

/ M A R I

5 tankar på “Den där jäkligt jobbiga kalendern.

    • [url=http://celebrexgeneric.science/]celebrex generic[/url] [url=http://cialis-generic.ru/]cialis[/url] [url=http://buy-inderal.faith/]buy inderal online without prescription[/url] [url=http://diflucan.mom/]diflucan 200 mg[/url] [url=http://clindamycin-300-mg.eu/]clindamycin[/url] [url=http://arimidexonline.cricket/]arimidex online[/url] [url=http://atarax.mom/]atarax online[/url]

Lämna en kommentar