Motion på recept.

Att det blir alltmer vanligt att läkare skriver ut motion på recept är något jag förstår helt, för tänk vad den där motionen ger oss egentligen. Massvis med goda ting när en tänker efter. Det behöver inte vara löpning, som i detta fallet är det bästa jag vet. Det kan också vara raska uppfriskande promenader som en behöver. Bara dom gör Dig gott. De där promenaderna har jag tro det eller ej, faktiskt börjat uppskatta. För bara en månad sedan tyckte min kropp inte alls löpning var någon bra idé och långt innan det kom inte promenader på tal. Alls. Så vad att göra? Motion och rörelse behövde jag. Promenaderna fick så lov att börja gillas och tänk vad bra det blev. Jag gillart…

Men nu när löpningen börjar få ta plats i mitt liv igen känns allt så otroligt mycket bättre. Den där motionen alltså….
Den gör mig lycklig. På alla möjliga sätt.

FullSizeRender (2)

Idag lördag vankas det dansuppvisning från min ena systerdotter samt en inbokad middag med en kär vän.
Vad gör ni i helgen?

/ M A R I

2 tankar på “Motion på recept.

  1. Tror många skulle bli hjälpta av FAR, behöver inte vara så mycket mer avancerat än promenader till en början. Promenader – det gillar jag. Så himla enkelt, inga speciella kläder eller några andra attiraljer.

    I helgen blir det vardagsmotion, rekreation, bakning och träning. En helg precis som jag vill ha den.

    • Mm, tror också fler skulle behöva det. Och som du säger, det behöver inte vara så speciellt.
      Idag kan jag också säga att jag gillar dom där promenaderna, ljuvliga är dom! Ha en fin söndag och kul att du tittade in 🙂

Lämna en kommentar