Upp med blicken.

Idag uppmanar jag er att släppa fokus på det där som får er uppmärksamhet för stunden, kanske det är mobilen eller någon spännande bok. Eller kanske datorn framför er på jobbet. Jag vill att ni blickar upp från det, för att kolla er omkring. Vad ser ni? Är det någon nära vän eller kanske en himmel som skiftar i alla dess underbara färger? Eller kanske något ni inte alls hade lagt märke till om ni inte blickade upp? Vad vet jag. Det kan vara vad som..

När ni gjort det, titta på det ni ser ett tag. Fundera. Känn efter. Hur kändes det att byta fokus? Ta en bild, lägg upp den bilden på Instagram. Tagga mig på, Mimmi44. Jag vill också ta del av vad ni ser.

IMG_4047Det här är min bild, i bilen, förra veckan. Så vackert.

Det här med att lyfta blicken behöver vi alla människor bli bättre på. Titta upp, se oss omkring. Ta in det som finns runt omkring. Det kan ta någon sekund, några minuter. Men vi måste lyfta blicken. Vi kommer missa så otroligt mycket annars. Testa! Det ska jag..

Glöm inte tagga mig.

/ M A R I

Lämna en kommentar