1 minuters-intervaller.

Sju dagar sedan sist, så nu var det dags igen. Tabata-intervaller var det frågan om förra gången, korta och snabba ruscher så svetten sprutade. Om och om igen. Intervallerna blev inte lika korta och snabba den här gången, men svetten den sprutade.

Uppvärmningen bestod av cirka 1,5 km lugn jogg, samt löpteknik i 10 min. Hade en hel landsväg för mig själv så plats till alla möjliga övningar fanns det. Så passande. 

Intervallerna knappades in, 60 sek långa, 30 sek vila x 6
Tänk att en ynka minut kan kännas så lång, en hel evighet. Intervallerna klarades av en efter en, när sjätte sprangs bestämde jag mig där någonstans att några fler intervaller skulle springas. Jag var hungrig igår, jag ville ha mer. Ytterligare 3 blev det. Sedan joggade jag ur och tog mig hemåt.

IMG_3051

Jag hann inte längre än några hundra meter dock, innan jag kom till backen där jag brukar springa backintervaller. Jag sprang sakta nerför, skakade ur kroppen, för jag skulle ju hem…

30 sek uppför, 15 sek gåvila x 3. Jodå, det blev några intervaller till. Jag var bara tvungen men sedan sprang jag hem, jag lovar!

/ M A R I

 

3 tankar på “1 minuters-intervaller.

 1. Hej!
  Tycker så om denna sida <3
  Jag vill tipsa vart jag shoppar märkesvaror, resor, mkt BILLIGT
  http://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

  När jag handlar på internet kan jag gå in på denna sidan för att få tillbaka pengar när jag handlar 🙂 Här har jag tjänat mycket pengar…..
  http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e
  En liknande sida som jag oxå använder är den här:
  http://gratisbio.se/?RecruiterID=302794
  Hoppas ni får användning av tipsen !!!

Lämna en kommentar