Sommarträning.

Träningen på sommaren är härlig. På alla sätt. Till och med dom grisigaste intervallerna känns toppen (påminn mig om att jag sagt det där när jag svär över hur jobbiga dom kan vara), jag vet inte men när träningen kan läggas upp och utföras hur en vill och på vilken tid på dygnet som helst känns allt så himla enkelt. Träningen prioriteras inte bort på semestern, tvärtom! Jag älskar att lägga upp pass som en kan träna och som jag kan se fram emot. Men som jag nämnde och som jag kommer hålla fast vid, allt känns så enkelt… så härligt…

Dagens träning bestod av intervaller.

Uppvärmning: Lugn jogg i 10 min
– Löpteknik 5 min

Tabata 1. 
– Maxade ruscher
x 2 (2 min vila mellan varje tabataintervall)

+ 4 backintervaller i backar som fanns på löprundan tillbaka till stugan.

Tabata 2. 
– Hopprep
– Dips

Tabata 3. 
– Bicepcurls
– Hantellyft åt sidan

träning väg

Idag händer ingenting, eller jo, jag ska faktiskt ut och äta med några vänner ikväll. Grillbuffé, gott det ska bli. Annars är vädret kasst sedan tre dagar tillbaka. Blir det någon sommar i år?

/ M A R I

6 tankar på “Sommarträning.

  1. Med lite flyt så blir det en bra sommar och sensommar. Bara det inte regnar hela tiden så är jag nöjd.
    Längtar på ett sätt redan till hösten och vintern. Ska till island i början av september också.
    Men först ska drönaren få göra sitt uppe i det blå. 🙂

  2. Haha, jag blir så full i skratt. Alla tycks älska sommaren mer än själva livet. Finns det någon mer än jag som inte alls lyckas få till det på sommaren. Inget stämmer ju. Jag som är van att träna nästan uteslutande av veckans pass på arbetstid tycker det är meckigt att få det att gå ihop (och nej, jag sover inte bort halva dagen, slösurfar och kommer sen på att livets göromål väntar). Men när jag ska lämna hemmet för 1,5 h så är det väl alltid nån unge som gnäller. Det är ju inte så att jag INTE resterande 22,5 av dygnets timmar INTE finns till som mat, lek, kram och uppfostringsmaskin 🙂 Hallå, give me some space! Nä, nu hoppas vi att förkylningen ger sig så att jag kan dra igång den där megahärliga sommarträningen alla snackar om 🙂 Kan bli spännande! KRAAM!

    • Fina du, och alla är vi olika. Vilket är en jäkla tur! Jag tror att rutiner och sådant tillför en massa positiva ting. Jag menar, en planerar och strukturerar saker så otroligt mycket noggrannare. Och det är jag villig att hålla med om, men jag är nog sjukt överlycklig över att kunna träna på förmiddagarna vilket jag i vanliga fall aldrig kan på vardagarna. SÅ skönt ju! Men hade det inte varit så, då hade jag nog inte skrikit av lycka på samma sätt. Och jag tror säkert, att den dagen jag har egna barn kommer saker och ting se annorlunda ut. Vare sig jag vill eller inte. Men du, vila och bli kvitt den där förkylningen nu. KRAAAAAAAM

Lämna en kommentar