Springer innan det blir för varmt.

Det är min teori såhär första dagen på semestern. Jag var uppe vid 6.30, hoppade i de framtagna kläderna, laddade några maskiner med tvätt för att sedan springa en runda. Allt för att slippa springa i den värsta värmen som råder (men ingen är gladare än jag att den äntligen kommit). Smart av mig och det är en teori som jag brukar följa under de varma månaderna.

Hur gör ni? Springer ni på morgonen innan hettan eller väntar ni på att solen står lågt på himlen? 

IMG_2901 IMG_2905Idag blir det tvättning, städning och packning medan jag njuter av solen emellanåt också. Vad gör ni?

/ M A R I

8 tankar på “Springer innan det blir för varmt.

  1. Duktigt!
    Jag är dålig på morgonlöpning… Det är bara här i New York som jag fixar det! Annars är jag bara för trött och oinspirerad att ge mig ut tidigt. Då blir det hellre kvällsspring 🙂

    • 🙂 Ja och den tidiga stunden är som härligast när en vet att hela resterande dag är fri =)

  2. Springer samma tider som resten av året. Idag drog jag iväg kl 13 i gassande sol men det går långsammare än vanligt.

Lämna en kommentar