Veckans grispass.

Jag är överlycklig över att jag har kollegor/vänner som är likasinnade och som dessutom vill träna med mig. Att promenera från jobbet tillsammans, snacka en massa som kanske för dagen inte rör jobb och sedan köra igenom ett hårt pass. Svettas och ha en massa kul för att dagen efter kunna skratta åt varandra, när den ena rör sig sådär lite stramt som en kan göra efter hård träning. Lyx alltså!

Veckans grispass kallar jag gårdagen. Svetten sprutade och mina ben vill inte vara med idag.

1 km rodd
rörlighet med pinne
dynamisk stretch 

Benböj med viktad stång x 5 

10 KB sving 
10 Goblet squats 
10 burpees
– 6 min så många varv som möjligt 

10 KB sving 
10 benböj med hopp 
10 crossfit sit ups 
50 hopp med hopprep 
– 6 min så många varv som möjligt 

gymmet
Tränade ni igår?

Idag jobbar jag, springer en runda och sedan packar jag väskan och åker till Gotland. Ni då? 

/ M A R I

2 tankar på “Veckans grispass.

Lämna en kommentar