Summering av en vecka som varit.

En vecka fylld med en massa trevligheter, som inneburit jobb, sena kvällar med vänner och kollegor, bröllop och mycket mer tycks ska ge en massa energi och minnen för livet. Och visst är det så, som jag har skrattat och blivit varm i hjärtat i veckan. På alla möjliga sätt om och om igen. Men herre så en kan bli trött av sådana dagar också. Igår gick jag runt som i ett töcken och ville bara vara i soffan. Men alltså, vilken vecka jag haft. Tack alla inblandade!

Måndag – Löpning 6 km
Tisdag – wod på gymmet
Onsdag10 km löpning 
Torsdag – Löpning 5 km
Fredag – Vila
Lördag – Vila
Söndag – Vila

Härlig träning har jag också hunnit med. Planerar en väl så funkar det mesta.

IMG_2460så somrigt och svenskt som det bara går. 

Hoppas ni får en fin måndag.

/ M A R I

2 tankar på “Summering av en vecka som varit.

  1. Så är det verkligen. Ibland tränar jag nästan mer och bättre (effektivt!) när jag har mycket annat, pga måste planera bättre. Och tänker inte ens tanken ”hoppa över”, för allt sker av sig självt.

Lämna en kommentar