Du blir bra på det du tränar.

Nöta, nöta och nöta. Ja det är faktiskt det som krävs för att en ska bli bättre på det en vill. Oavsett vad.

Vid tre olika tillfällen har jag och mitt träningssällskap kört samma pass, med samma upplägg och likaså vikt samt repetitioner. Bara för att vi vill att tekniken ska sitta och att övningarna i sig ska kännas och funka felfritt. Det har handlat om att en ska orka hela passet igenom men samtidigt känna att träningen gett något. En snäv balansgång det där ibland. Men det är bara att nöta och efter några gånger känns det betydligt bättre, men framför allt, en känner sig mycket starkare.

Vid nästa tillfälle är det dags att öka i repetitioner en aning, traska upp en level liksom. Känns löjligt bra. Där ska vi nöta till att det sitter. Nu kör vi!

Glöm inte! Du Blir Bra På Det Du Tränar. 

pullupshär nöter vi chins tillsammans.

Vad nöter ni för tillfället?

/ M A R I

Lämna en kommentar