Summering av en vecka som varit.

Ja, gårdagens inlägg bevisar vilken helg jag har haft. Likaså veckan var bra. Kroppen har vant sig vid de längre dagarna nu, alltså ljuset menar jag och energin är på topp. Löpningen har mycket med det att göra också. Men i alla fall, en bra veckan lämnar jag bakom mig.

Nu ett par veckor/helger framöver så är det rätt fullspäckat, så nu blir det till att spendera energin på bara bra saker. För den behövs. Har ni något skoj planerat?

Måndag – Vila
TisdagLöpning 7 km 
Onsdag – Överkropp på gymmet
Torsdag1000 meters-intervaller 
Fredag – Vila
Lördag – Löpning 9,5 km
Söndag – 5 snabba km

Fem varierande och riktigt roliga pass. Intervallerna var veckans bästa pass. Vilket var ditt?

drakenUt i en drake… 

/ M A R I

2 tankar på “Summering av en vecka som varit.

  1. Då hela förra veckan var en mindre bra sådan är jag enormt glad att jag satte PB i marklyft! Sedan är jag också glad att jag vågade snöra på mig löparskorna och testa några intervaller. Jag va ju inte den där supersnabba gasellen som jag hoppades på men jag tog mig ut iaf! När jag tänker efter var jag grym när det gäller träningen förra veckan men usel på allt annat jag företog mig 🙂 Hoppas på annorlunda vecka nu. kram!

    • Och att faktiskt ta sig ut är SÅ otroligt bra. Tycker du är fantastisk 🙂 Och hoppas du får en bättre vecka. kramar

Lämna en kommentar