Summering av en vecka som varit.

Helgen behövdes för att komma ner i varv och hitta tillbaka till normalt läge igen. Stress är inget för mig alltså, säkert och förmodligen inte för någon annan heller. Men de extra timmarna sömn jag fått, både genom vila på dagtid och extra timmar på nätterna behövdes. Helt matt har jag varit. Men nu är jag på banan igen. Jag är otroligt glad över att jag har den där spärren som säger till när det är dags att pausa…

Måndag – Överkropp
Tisdag – 6.2 km löpning
OnsdagBlandpass
Torsdag – Vila
Fredag – Vila
Lördag – 6.5 km löpning
Söndag – Vila

Ny vecka inleds idag och att den avslutas med fyra dagar i norr gör mig ingenting. Tvärtom. Det är precis det jag behöver…
Vad ska ni göra över Påsk?

IMG_1339Ha en fin måndag nu.

(imorgon kommer mina svar på era frågor)

/ M A R I

 

Lämna en kommentar