Taniko Tofsar.

Jag gjorde inte så stort väsen av mig men trots det vann jag Taniko Tofsar inne hos Fanny förra veckan. Leveransen gick med en raketfart och jag var lika snabb att testa dom.

Taniko Tofsar är gjorda av silikon, dom saknar metallplattor som då också gör att tofsarna är mer skonsamma för håret. Snoddarna ska hålla håret på plats, även under träning. Och dom finns i riktigt snygga färger. 

snoddar1 snoddar

I mina öron lät det här riktigt bra, lite för bra för att vara sant. Framför allt eftersom att dom skulle sitta kvar under ett träningspass, vilket alla andra tofsar inte gör. Inte i mitt hår i alla fall. Lyckas ni behålla tofsen i hela dagen/passet?

Men i alla fall, jag har testat och jag älskar dom. Har du tjockt hår som jag och ofta har svårt att få tofsarna att sitta kvar, testa dom här! Du kommer aldrig bli besviken. Riktigt bra!

/ M A R I

3 tankar på “Taniko Tofsar.

  1. Hallå, jag har funderat på att beställa hem ett gäng tanko tofsar men inte riktigt kommit till skott! Jag har hyfsat tjockt hår men inte megatjockt. Och så har jag ställt mig frågan om det är NÖDVÄNDIGT med speciella träningstofsar, men det är kanske inte förbjudet att använda dem typ jämt 🙂 En bra grej att önska sig i påskägget kanske! Imorgon blir det spinning, första gången på fyra år! Har lovat en kollega att följa med. HJÄLP!

    • Nej, är det sant! Vad lustigt 🙂 men jag tycker du ska ta och klicka hem några. Jag gillar dom skarpt. Och givetvis kan en ha dom utanför gymmet :). Hoppas spinningen går bra. Kramar

Lämna en kommentar