Tacksam för bloggen.

Ibland har jag ställt mig själv frågorna, varför bloggar jag? Varför lägger jag så otroligt mycket tid, som faktiskt en blogg kräver, på att skriva om saker som jag ibland inte ens får respons på? Ja, varför allt detta? 

Jag tror säkert ni är flera där ute som har frågat er själv detta. Eller har jag fel?
Men varför benämner jag då rubriken som jag gör idag. Jo jag ska säga er…

Den här bloggen har, när jag sätter mig ner och funderar, faktiskt gett mig OTROLIGT mycket. Mer än du någonsin kan ana faktiskt. Och allt började 2008 då jag ville hålla familjen i Sundsvall uppdaterad om vad jag pysslade med här nere i Stockholm.

Bloggen, min kära ägodel har gett mig vänner, underbara vänner för livet, mod till att skriva och analysera öppet, möjligheter, kontakter, lärdomar och jag kan fortsätta en bit till. Men jag väljer att stanna där. Jag tror ni förstår vad jag menar. Så idag är jag extra tacksam över den här bloggen. MIN blogg.

2014-08-30 273 Sv mörk

 

Att sedan, då tveksamheten över allt detta fina få en kommentar som denna (läs nedan) kan jag faktiskt inte annat än bara älska allt ännu mera.

”Alltså, du sprider sådan enorm rörelseglädje så jag vet inte vad! Visst, du är en snäcka som gillar snygga träningskläder, kanske lite flaschiga attiraljer men mest visar du att träning inte behöver vara så svårt, inte så avancerat utan bara härligt! Allt som behövs är ett par schyssta dojor, en sport-BH (behöver nog de flesta kvinnor iaf) och lite jävlar anamma! Hitta sedan en backe. Gå, hoppa eller spring uppför den. Repeat. Bli trött. Gå hem. Duscha. Ät. Var nöjd och älska dig själv.

Idag fick du mig att tänka positivt i det dystra-VAB-träsket. Efter att jag läst ditt inlägg tog jag sovande barn i vagnen, begav mig till närmsta backe och gick i rask takt uppför, 55 gånger. Sen gick jag hem. Nu ska jag dricka smoothie! Tack Mari, för att får mig att röra på mig-mer än vad jag annars kanske skulle göra. Kram”

Dessa ord gick rakt in i hjärtat. Det är precis det här jag vill. Sprida energi och vara en inspiration. Tack!

/ M A R I

3 tankar på “Tacksam för bloggen.

  1. Ja visst tar bloggen en hel del tid, men så värt ändå!
    Jag startade min blogg för att motivera mig själv att träna, hade ingen aning om hur mkt den skulle ge mig i form av pepp och inspiration och nya bekantskaper 🙂 Blogg är bäst!

  2. Varsågod! Jag är så glad att vi har börjat lära känna varandra, om än bara i internetandes värld! Hoppas på mer och fler sunda inlägg från din sida. Så länge bloggen ger dig energi ska du fortsätta, inte annars. Kram

Lämna en kommentar