Min vilodag.

Nu var det ett tag sedan som jag skrev om den där ack så viktiga dagen. Vilodagen. Mångt och mycket så läggs det upp mycket träningsinspiration här, och inget ont med det. Men vilodagen(arna) är minst lika viktiga. För att liksom inte glömmas bort.

Igår var en sådan dag. Jag åkte direkt hem efter jobbet, serverade mig själv (åt själv igår) en god middag. Där vid köksbordet satt jag länge, bläddrade i en tidning och bara var. Så skönt. Fixade sedan iordning lite saker inför idag, innan jag tog en lång dusch för att sedan krypa upp i soffan, dricka en smoothie, njuta av lugnet och se tv (obs, här hemma ser vi nästan aldrig på tv). Vid 20.30-tiden somnade jag i soffan….

Så lite, men SÅ skönt.

Glöm inte den där vilodagen hörrni! 

mtsmoothie

Önskar er en trevlig helg. 

Kramar.

/ M A R I

4 tankar på “Min vilodag.

 1. Din vilodag låter som en dröm i mina öron. Så skönt. Att ha sig själv som sällskap är något som inte händer här så ofta, för att säga knappast aldrig. Allas liv ser olika ut men gemensamt har vi troligtvis som läser din blogg att vi gillar att svettas, bli trötta, låta träningen leverera endorfiner så vi orkar med morgondagen. Att äta gott en vilodag och somna i soffan, åhh vilken fin balans av livskvalite. Tack för att du delar med dig av olika delar. Hoppas vi hittar en tid för vårt pass, mailar dig nån dag. Kram

  • Nej, är det barn involverat så brukar det te sig så. Ljuvligt på sitt sätt, men den där egentiden är så mkt värt. Trots sin kärlek till barnen. Kan jag tänka mig?
   Men ja, min vilodag igår var det världsklass på. Så skönt!
   Givetvis måste vi lösa det =) Sköt om dig och krya på dig. kramar

 2. Vad mysigt du verkar ha haft det! Fredagar har länge varit vilodag för mig. God middag och mys med familjen. Ikväll blev det dock på bänken för att peppa lagkamraterna som spelade träningsmatch i fotboll 🙂
  Nu är batterierna laddade och jag känner mig taggad för ett styrkepass i morgon 🙂 Trevlig helg!

  • Jag brukar också försöka ha fredagar som en vilodag, då det många gånger är något annan en sådan dag. Middag, dagar man reser iväg, ja du är med 🙂 Men jag slutade tidigt i fredag så jag tänkte, att då kunde jag passa på att träna efter jobbet då ist. 🙂 Så skönt! Hoppas du hade en trevlig kväll <3 kramar

Lämna en kommentar