Summering av en vecka som varit.

Hej och hå, en ny vecka åter till ända. En bra sådan. Sportlov på jobbet vilket har resulterat i en massa frisk luft, sol, lugn och trevligheter på jobbet. Härligt. Skid-VM har det också inneburit, jäklar vad jag är imponerad av våra Svenskar. Kalla framför allt, hon är en gud. Helt enastående.

Träningen har varit en kompott av massa härligheter. Har kört en ”tung” vecka och det har framkallat ömma muskler. Men det gillas. Tyvärr känner jag fortfarande av foten, trots hårt hållna tummar i lördags. Jag har fått stretchövningar av en vän och ska se om detta kan hjälpa. Hoppas.

Helgen har också den varit en blandning av massa härligheter. Vänskap, träning, hemmamys, shopping och bara lugn. Precis som jag vill ha det.
Hur har ni haft det?

MåndagBen
Tisdag – Rygg/baksida axlar/triceps/mage
Onsdag – Aktiv vila, heldag i skogen samt promenad 40min x 2
Torsdag – Bröst/axlar/biceps
Fredag – Vila
LördagLöpning 5 km 
Söndag – Vila

gymmet

Trevlig måndag på er.

/ M A R I

4 tankar på “Summering av en vecka som varit.

Lämna en kommentar