Svett i ögonen.

Ni vet dom där benpassen en aldrig glömmer? Då en traskar in på gymmet, värmer upp, höjer volymen en aning på musiken, taggar till, tar plats på ett podium och greppar skivstången med ett hårt grepp. Efter några tunga set skakar benen och svetten sprutar åt alla håll och kanter, till och med så att en får pausa och torka bort svetten som rinner ner i ögonen och gör så att det svider något kopiöst mycket. Vet ni vad jag pratar om?

Ja tusan! Då är det succé vi talar om..

Och på tal om att aldrig glömma dom passen, det gör en sällan faktiskt. Träningsvärk som ter sig som så att det ser ut som du har gjort i brallan när du går, samt det dör berömda hålet i magen. Shit, igår hade jag kunnat äta vad som helst. Hela tiden.

IMG_5765ursköna tights från Drop Of Mindfulness 

Uppvärming:
Cykel 10 min
Dynamisk uppvärmning
Hopprep

Fria Benböj 20 x 2

Benböj 6×5
Marklyft 6×5
Utfall med KB 8/ben

Superset – Benböj med hopp 10 st / Utfallshopp 10 st / Sumoknäböj 10 st – x 3

Det passet satt där det skulle.

/ M A R I

7 tankar på “Svett i ögonen.

 1. Asså, det finns liksom ingen anledning att kommentera hur någon ser ut, utseende är INTE det primära men GUD vilka snygga ben du har! Inte bara läckra att glo på, de verkar kunna göra lite nytta oxå! Jag kör mycket ben nu så jag stapplar för det mesta fram som att det ligger en hel hög i brallan 🙂 Självförtroendehöjande och kul, tycker jag!

  Det vore grymt kul att köra någon liten AMRAP-cirkel, eller något annat för den delen. Jag är dock ingen löperska.. Vet du någon dag/tidpunkt som lämpar sig bäst? Typ då det inte är knökfullt.

  Må så gott, hoppas du kan gå hyfsat normalt inom kort. Då är det bara på’t igen! Kram

  • Men du är ju bara för go, tack! Blir alldeles varm av alla dina fina ord <3
   Träna ben är verkligen hur roligt som helst, tyvärr så krävs det en jädra vila efter ett sådant pass. Men snart är det på det igen :). Haha, det är tur att jag inte är ensam om den bajs-i-brallan-gången ;). Men som du säger, självförtroendehöjande och riktigt kul.

   Ja, det vore kul. SATS Liljeholmen besitter tyvärr inte Sthlms bästa gym tycker jag, varken när det gäller yta eller redskap. Har din kompis kort på andra SATS också? Jag tänker, ska en köra typ AMRAP-cirkel så krävs det en del yta. Kolla med din kompis, vad hon tycker. Jag är iofs öppen för allt :).

   På veckodagar är det kvällstid som funkar för mig, typ efter 16.30. Men på helger, då funkar vilket som. Hur ser det ut för dig/er?
   Hoppas du haft en fin dag annars? Kramar

   förresten, har du Instagram?

 2. Tyvärr, jag saknar både facebook och instagram. Är en bitter bakåtsträvare när det gäller teknik! Kan knappt sätta på TV´n till kidsen. Vet att jag måste shapa up mig men åhh så tråkigt. Jag gillar choklad och handskrivna brev men är en loser vad det gäller att streama och tagga 🙂 Heter det så?!

  Sitter och finurlar på om jag kan smussla in er på jobbets gym, det vore grymt! Kan jag maila dig så slipper hela världen ta del av tankegångarna.

  • 😉 Tur att vi alla är olika, tänk så tråkigt det vore annars =) Kul att du kikar förbi och säger hej =) kramar

Lämna en kommentar