Summering av en vecka som varit.

En vecka är verkligen den andra lik. Precis som mitt jobb. Vilket jag älskar. Variation, ni vet! Förra veckan jublade jag över, allt klaffade och rullade på. Men denna som varit vet jag inte vad jag ska säga om, jag har varit hemma och varit orkeslös. Men ingen förkylning eller annan sjuka så långt ögat kan se. Märkligt. Men vilat, det har jag gjort. Skönt!

Den här veckan kommer också den vara olik de andra. Barnen på jobbet har sportlov, men fritids har öppet. Vilket resulterar i ungefär hälften så många barn och relativt lugna dagar. Det kan bli en del utflykter och andra härliga sportlovs-aktiviteter. Så kul. Träningen, också den ska bli skön att komma igång med.. Så ja, vecka 9 bli säkert en fin vecka.

Måndag – Sjuk
Tisdag –  Sjuk
Onsdag – Sjuk
Torsdag – Promenad 40 min
Fredag – Promenad 40 min
Lördag – Rygg/baksida axlar/triceps
Söndag – Bröst/biceps/axlar/mage

Ni kanske också har sportlov denna veckan? 

GymEn kan ju inte annat än le när en är tillbaka på gymmet.. 

/ M A R I

4 tankar på “Summering av en vecka som varit.

 1. Hallå, för att ha varit orkeslös och lite låg/vilsen så tycker jag du ska ge dig en stor klapp på axeln för vad du har presterat under föregående vecka. Det är inte alltid SUPERMEGA kul att träna, vissa dagar känns det som att inget funkar och man känner lost in space. Men är man inte sjuk-sjuk (influensa, magsjuk, feber eller annat otrevligt) så kan det ibland vara nödvändigt att iaf ta sig till gymmet/promenadspåret. Bara för att inte tappa bort hur det känns med träningskläder på. Typ. För att träning är lite som att borsta tänderna. Ibland borstar man skitnoga och ibland bara drar man över ett varv över gaddarna fast man egentligen inte orkar. Så får det vara med träningen också.

  Jag hoppas att din kraft och ork kommer tillbaka, livet blir lite roligare då. I annat fall får du fortsätta att lyssna på kroppen och ta det lite lugnt. Du verkar vara bra på att lyssna till din kropps signaler. Det är en bra egenskap du besitter. Kram och goodbye

  • Tack fina du <3
   Och du har helt rätt i det du skriver. Gillar dina ord 🙂
   Idag känner jag mig tillbaka på banan, har jobbat och det känns bra att vara tillbaka. Till rutiner och allt vad det innebär 🙂 Hoppas du haft en fin dag?
   Kram

 2. Dagarna flyter ihop. Vardag vs helg, alla ser just nu likadana ut. Inte superspännande men just nu ser livet ut så. Varje ny dag är en ovisshet om VAB eller inte. Små snoriga näsor med febervarma kinder är liksom ett stående moment hemma hos oss denna årstid (som hos så många andra barnfamiljer, I know). Är riktigt sugen på lite variation i träningen, känner jag. Kör nästan uteslutande TUNG styrketräning och flåset är väl inte på topp! Har en kompis som tränar på SATS Liljeholmen. Kanske skulle vi kunna synka träningen och om vill du möta upp så skulle vi kunna köra nån liten cirkel. Eller nåt?! (Wtf, vad gör jag, frågar främmande människor om vi ska träna ihop?! Haha, du verkar ju dock rätt soft och inte så farlig 🙂 ) Ciao!

  • Visst är det så. Eftersom jag inte har egna barn så vet jag inte riktigt hur det är att ha ovisshet om VAB. Men jag jobbar med barn, så jag har koll på när ”dessa tider” kommer. Det bara säger PANG och så trillar dom dit en efter en. Men hoppas ni får hålla er någorlunda pigga i alla fall.

   Åh vad roligt! Vad glad jag blir att du frågar 🙂 Jag tränar som oftast på SATS Liljeholmen, förutom på helgerna då jag går till Telefonplan. Så detta skulle ju passa perfekt 🙂 Hör med din kompis om hur det skulle funka. Kraaam

Lämna en kommentar