Tired legs.

På tisdagar slutar jag tidigt, vilket innebär att jag kan vara på gymmet en längre stund än om jag slutar senare. Ni vet, middagen och kvällshänget lockar annars också. Men som sagt, tisdagar passar för längre pass. Den här veckan bytte jag måndagens tänkta pass mot tisdagens, för att kunna mosa mina ben (där emellan lite mage också) ordentligt utan att känna mig stressad. Så igår tisdag blev det fokus ben en lång stund. Och som jag böjde och svettades…

Uppvärmning: 
Crosstrainer 10 min, dynamisk rörlighet och foam roller.

Benböj (utan vikt) 10 x 2

Benböj med viktad stång, 4 set.
Frontböj, 4 set.
Russian twist med KB / Plankan 30 sek x 2
Utfall med KB, 4 set.
Sumoböj med KB, 4 set.
Omvänd crunch 30 sek x 2

Får tacka Johanna för inspirationen på gårdagens pass.

Ben

OBSERVERA! Kör ni igenom detta pass finns det risk för att ni hamnar på hallgolvet när ni kommer hem.

Hur har ni det? 

/ M A R I

1 tanke på “Tired legs.

Lämna en kommentar