Drick dina vitaminer i förkylningstider.

Just nu härjar en massa förkylningar och andra baciller runt omkring mig. Säkert gör det detsamma runt dig. Visst har jag rätt? Jag tar så mycket skydd som det bara går och gör allt i min makt för att inte bli smittad. *peppar peppar*.

Handhygien, undvika kollektivtrafikens hysteriska rusningar, andas in massa frisk luft, vitaminer osv osv. Det finns en uppsjö av saker att ta till, men allt kanske inte hjälper. Alltid. Ibland åker du dit men försöka att förebygga tycker jag absolut att man ska göra.

Jag personligen är supernoga med vitaminer, frisk luft och handhygien. Det förstnämnda som jag tänkte bjuda er på här brukar jag fixa till genom att mixa ihop en smoothie. Bland det bästa sättet faktiskt. För hur gott är det inte med smoothies? 

Häromdagen blev det denna, innehållandes; Banan, mango, kiwi, kvarg och mandelmjölk. 

smoothie

Älskar att sjunka ner i soffan och smutta på en sådan innan sängen kallar. Vardagslyx.

Har ni några knep när dessa tider kommer?

/ M A R I

2 tankar på “Drick dina vitaminer i förkylningstider.

  1. Så gott det ser ut! Det glädjer mig att ditt sätt att ta extra vitaminer är genom smoothie tex, då jag själv förespråkar att få i sig det naturligt och inte tillskott även om det i vissa fall kan behövas. Mitt sätt att hålla förkylningar borta är bra mat, träning, ordentligt med sömn och handhygien 🙂 Hoppas du slipper förkylning!! Kram

    • vad kul att du nämner det för det talade jag och en kollega om igår, att vi båda hellre åt vitaminer, på förslagsvis sådana här sätt. Än intog dom i tablettform/andra ätt. Måste ju säga att det är betydligt roligare och godare att äta :).

      Du verkar också har sunda tankar kring detta 🙂 kramar

Lämna en kommentar