Dom där två som tar mig framåt.

Men alltså, jag är sjukt tacksam över att jag har mina två ben som varje dag tar mig framåt. Givetvis hjälper hela kroppen till men dom där två som tar mig framåt gör mycket av jobbet. Efter att benen fått gå och stå i princip hela dagen igår hade jag kunnat lagt upp dom på vardagsrumsbordet och pustat ut. Men nejdå, dom behövde lite kärlek på gymmet också tyckte jag. Jäklar så dom fick jobba och himla bra gick det också, svetten sprutade.

Tänk så roligt det kan vara. 

”Hundringar” hade jag planerat. Jag valde ut tre övningar som jag ville köra, samt vikter som skulle kunna passa hela passet ut.

Benböj – 100 reps
Utfall – 100 reps
Benpress – 100 reps

Jag satsade på att göra så många repitioner i varje set som det gick. Vilade en kort stund och körde sedan igen! Så höll jag på till att jag nådde 100 reps. Kan skriva under på att benen blev trötta… 

Avslutade med en mag-tabata. 
– Plankan 
– Fällkniven
– Situps
– Klättrande planka 

IMG_0602

Idag vilar benen medan överkroppen får jobba. Vad blir ert onsdagspass? Eller ni kanske vilar idag? Lycka till oavsett.

/ M A R I

5 tankar på “Dom där två som tar mig framåt.

Lämna en kommentar