En nyårspresent till mig själv.

Ja ibland så, ibland måste en köpa sig något fint. Att göra det och veta att paketet förmodligen ligger och väntar när jag kommer tillbaka till Stockholm känns ännu bättre. Lööv It. Denna gången fick det bli ett par kompression-tights från 2XU. Ett par tights jag velat ha i snart ett år men snålheten i mig har satt stopp då jag tycker dom varit alldeles för dyra, det finns liksom en gräns. Men nu ni, nu var det kalaspris på XXL Sport så jag la snabbt en order. Lyckliga jag. Hoppas dom passar bara.

Har ni sådana? Vad tycker ni om tightsen?

tights

Snygga och stilrena i min mening.

/ M A R I

6 tankar på “En nyårspresent till mig själv.

 1. Tjusigt! Du kan ju inte lalla runt och snåla hela tiden haha 😉
  Men de tar kaxiga priser för sina produkter.

  Har faktiskt ett par cykelbyxor från 2XU, man blir ju stabilare i musklerna, eftersom de trycker ihop såpass mycket.
  Finns studier på hurvida kompressionen hjälpte till med återhämtningen i musklerna, men det verkar inte direkt ge någon effekt.

  • haha, nej snåla kan jag inte göra. Bättring ska ske 🙂
   Men som du säger, deras grejer är till överpris ibland kan jag tycka. Men men, ska det vara så ska det vara. =)

 2. Jag har också tittat länge på dem men precis som du känt att det är ganska mycket pengar. Undrar vad man ska ta för stl, vet du hur de är om man ska ta sin vanliga? Kram och du, tack för tipset! 🙂

  • Jag har hört både och, vissa har tagit samma strl och andra en större. Jag tog det sistnämnda då dom sitter som korvskinn. Svårt. Hoppas det blir bra iaf 🙂

   • Blev ett klick för mig också, priset var för bra för att skippa haha! Jag tog det säkra före det osäkra och beställde två stl, då jag såg sen att de hade fria returer 🙂 Hoppas dom är så bra som man hört!

    • Åh vad kul, det gjorde du rätt i 🙂 Men du, smart. Att jag inte tänkte på det. Jag har fått dom levererade till ICA bredvid där jag bor så jag hoppas jag hinner hem, testa och eventuellt byta om de inte passar innan rean löper ur. 🙂 Kram

Lämna en kommentar