Summering av en vecka som varit.

Jag går in i vecka 50 med jordens träningsvärk. Lördagens crossfit har lämnat sina spår kan jag lova. Inte mig emot för den förmiddagen satte verkligen ribban för mycket här framöver. Så jäkla kul. Men nog om det. Veckan som varit har rullat på i en lagom takt, julen och dess ledighet börjar närma sig och det märks både på barn, mig själv och kollegor. Vi alla är trötta. Är inte ni det? Annars har det varit riktigt bra. Jag ska inte klaga.

Träningen har funkat riktigt bra och roligt har jag haft det.

Måndag – Vila
Tisdag5 snabba kilometer 
Onsdag – blandpass överkropp på gymmet
Torsdag – Vila
Fredag – Vila
LördagTräningsfest på Crossfit Solid 
Söndag – 5 km löpning + 4*400 metersintervaller

I veckan laddar jag för en weekend i Åre. Familj, 40-årskalas, snö, alpina världscupen för damer och mycket annat. Kan bli hur bra som helst.

Vad laddar ni för?

väggen av väggarna på Crossfit Solid.

/ M A R I

Lämna en kommentar