Be Your Best Convention.

Är det något ställe en finner inspiration och motivation på så är det på sådana här ställen. Hundratals likasinnade, glädje, svett, spänning, utmaning, gemenskap och så mycket mycket mer. Har du aldrig tagit chansen att delta på ett träningsevent, gör det! Du kommer aldrig ångra dig.

Gårdagen innehöll en massa roliga saker. Stabilitet, lugn, meditation, styrka, rörlighet, lekfullhet, kondition, skratt, dans och en massa glädje. Jag är till bredden fylld med inspiration och kommer leva länge på allt detta.

Tack till Sofia och alla ni andra som gjort detta möjligt.

IMG_9814Stabilitet med Anna Lindberg.
IMG_9803En goodiebag med ett härligt innehåll.

Ha nu en fin söndag.

/ M A R  I

4 tankar på “Be Your Best Convention.

  1. Ja visst var det en fantastisk dag! Kul att ses 🙂 hoppas du hade en riktigt fin kväll och att du får en härlig söndag! Själv är jag snart hemma i Karlstad igen och idag blir det inget annat än vila på schemat, kroppen vääääärker! Haha 🙂

    • Detsamma, jätteroligt att träffa dig =) Jag var ut och åt med killen sedan däckade jag i soffan. Och ja, kroppen värker idag. Men var det :). Hoppas resan hem går bra? Kramar

    • Allt skulle jag nog vilja säga. Men det är ett jättetråkigt svar, jag vet :). Momentet när jag inser att jag ler under yogan, den stunden hade jag gärna fått på film. 🙂 Jag vill så förbaskat gärna få in i det i schemat, kanske inte flera gånger i veckan, men i alla fall en gång. Men jag får liksom inte dit det. Jag yogar ett par gånger, tycker jag är urkass på det och så lägger jag av. Men när jag väl tar mig tid, som i lördags, då jag faktiskt yogade inför en instruktör så inser jag att jag gillar det. Men ja, jag vet inte… får se hr det blir =) kramar

Lämna en kommentar