Det blir inget Tough Viking.

Efter många om och men så har jag valt att inte delta i Tough Viking, som jag anmälde mig till innan semestern. Det känns inte rätt helt enkelt. Svårare än så är det inte, egentligen. Men det gjorde trots allt lite ont när jag bestämde mig. Jag ville ju. Det skulle bli årets utmaning. Skitigt och jävligt. Men nej, något säger att jag inte ska springa och då lyssnar jag….

Jag får se vart allt detta leder, jag skulle liksom behöva en utmaning, något nytt och något att bita i. Men känns det inte rätt, så gör det inte…

Tough-Viking-logga

/ M A R I

 

9 tankar på “Det blir inget Tough Viking.

 1. Jag funderade på det häromdagen faktiskt, ditt tough viking. Funderade på när det var och att du inte skrivit nåt om det på sistone. Ibland blir det så bara, tråkigt att ställa in ett lopp men man ska väl ändå ha roligt och känna att man vill till 100% också? Det går flera tåg som man brukar säga och utmaningar finns det gott om 🙂
  Hoppas du får en fin dag! Kram

  • Mm, kände att det var på tiden att nämna det, hade liksom nästan glömt av det eftersom jag valt att inte delta. Men ibland blir det så, jag vill gärna gå in med 100% när det gäller sådana här saker. Annars kan jag liksom skita i det. Men aja, det kommer fler tillfällen. Jag får ladda inför vårat Marathon istället 😉

   • Jag är lika där, jag vill liksom gå in för det helhjärtat och ge allt annars får det vara. Därför kan jag inte planera in för många lopp på ett år, då tappar jag lite av glöden då det blir för mycket på nåt sätt. Hellre några få lopp man kan lägga allt krut på 🙂 JA, marathon det blir grejer det!! 😉

 2. Har du sneglat på alla andra som ger upp?!!! 😉
  Verkar som att ge-upp-andan smittar lika lätt som tagga-som-fan. ”Fuck lagom!” Sen blev det ”Våga vara lagom”.
  Ska du sluta blogga också? VA VA VA?!
  HETS 😉

 3. Klart att det känns alltid lika tråkigt när man måste ge upp någon utmaning/tävling, men viktigaste av allt är nog som du säger, att lyssna på sin egen kropp. För ännu tråkigare kommer det kännas när man ändå ställer upp och mår inte ens bra under tävlingen eller till och med skadar sig. Jag har tävlat i judo i ca 9 år så jag vet hur svårt det känns att låta bli och tävla.

  Bit ihop bruden och kämpa på! Det kommer flera utmaningar och tävlingar! Det viktigaste är att ta hand om sin egen kropp! 🙂
  Du är grym!

  • Men fina du, tack !! Dina ord värmer..
   Jag vill gå in helhjärtat när jag gör liknande saker, och det kände jag att jag inte skulle lyckas med. Det kommer fler tillfällen, det är bara att göra som du säger, bita ihop =)
   Kul att du kikar in här och kommenterar =) kramar

Lämna en kommentar