Yoga.

Ja, hur går det nu då? Gör jag någon yoga? Jodå, tro inte att jag fuskar bara för att jag inte uppdaterar om den här varje dag. Jag gör den faktiskt. Inte så långa stunder åt gången, men den finns där. Jag känner mig för, testar, skakar på huvudet åt min icke så viga kropp men jag tycker det är skönt. Min kropp tycker det är skönt. Igår testade jag en avslappnings-sekvens, en sekvens för att slappna av och stilla tankarna och nervsystemet, tillsammans med Viktor Frih på Yogobe. Det kan ha varit den mest avslappnade stund på väldigt länge. Sov som en prinsessa sedan…

Ser faktiskt fram emot att testa fler sekvenser, korta, för att väcka min nyfikenhet. Jag testar lite av varje, bara för att få mig att förstå.

IMG_8589Solhälsningar har det blivit en hel del av… riktigt skönt… 

En sak till, innan jag ska avsluta. Hade ni frågat mig för några veckor sedan hade jag skakat på huvudet, men jag måste säga att det är riktigt harmoniskt det här. Tror minsann att varje liten människa på denna jord skulle behöva en uns av lite yoga…

Instagram #beyogobe365 

/ M A R I

 

2 tankar på “Yoga.

  1. Gött. Hoppas dom ska slänga in lite yoga-pass på gymmet snart. Hur skönt det än är att träna stenhårt, är yoga fantastiskt för både kropp och själ. 🙂

Lämna en kommentar