Tough Viking.

Skrev i mina personuppgifter, klickade lite här och lite där och sedan var jag visst anmäld. Vad hände?

Tough-Viking-loggaAlltså! Detta kan gå hur som helst. Men tillsammans med en vän så ska det nog gå bra. Springer i par med andra ord, vilket känns betryggande. Men shit! Nu är det allvar….. Men det ska bli en otroligt rolig utmaning. Är det någon fler som antar utmaningen?

/ M A R I

4 tankar på “Tough Viking.

  1. Alltså det kommer gå såååå bra!!! Kommer vara det coolaste du gjort 😀
    Vi ska träna inför det på mitt jobb så ska du se att vi kommer klara det bättre också 😀

    • 😉 Antar att jag kommer tänka så efteråt, att det var det coolaste jag gjort.. Hoppas jag i alla fall 🙂
      Jaa, det måste vi!! Vi ska vara grymma (grymmare) den 30 aug 🙂 kramr

Lämna en kommentar