Multitaskar.

lunch

Multitasking! Varför egentligen? Här ovan ser ni en typisk grej hos mig (som oftast då jag är ensam), lunch, pod och det givna, -fota maten och slänga upp den på Instagram. Och det som inte syns på bilden, är att tv:n också är påslagen men dock på ljudlöst. Kommer på mig själv ganska många gånger, att jag gör massa saker på en och samma gång. Sjukt beteende tycker jag egentligen. Visst kan man prata om att vara effektiv och så, men ja… måste ALLT ske på en och samma sekund? Förmodligen inte. Detta är något jag ska bli mer observant på.. 

Är jag helt ensam, eller håller ni på likadant?

/ M A R I

 

2 tankar på “Multitaskar.

  1. Nej, du är inte ensam. Jag fotar nästan alltid maten. Stefan blir galen på mig. Och när jag är ensam brukar datorn stå på bredvid eller så scrollar jag instagram. Men ibland stänger jag av allt när jag äter. Jag menar, man behöver ju faktiskt lite lugn o ro också. Inte för att jag stressar kanske, men maten behöver ju lite uppmärksamhet ibland också. För du brukar den smaka lite godare 😉

    Skönt att du känner att du är påväg tillbaka! 🙂 Äntligen!
    Kramkram

    • Haha..killen här hemma blir också galen. Oja, här stängs också tekniken av ibland, så skönt! och som du säger, man stressar kanske inte. Men lite fokus på enstaka saker behövs ibland =) Kramar

Lämna en kommentar